Vi tycker att hemmet ska vara en plats för återhämtning och avkoppling. Men på grund av mobilen kan hela världen tränga sig på, när som helst. Därför har vi samlat tips, trix och inspiration så att du verkligen kan vara hemma när du är hemma.

Kan en familj leva utan sina mobiler hemma? Se experimentfilmen här.

Patrik Wincent är auktoriserad terapeut, coach, författare och föreläsare med många års erfarenhet av att behandla personer vars mobilanvändande övergått i ett missbruk. Här delar han med sig av sina erfarenheter kring hur man får bättre mobil- och skärmvanor hemma.

Läs artikeln

Förr i tiden var hemmet en plats där vi kunde stänga ute omvärlden och dess olika stressmoment. När vi var hemma kunde ingen nå oss och vi var trygga. Men med mobilens intåg i hemmet kan vi alltid bli nådda. Just nu utvecklas en tapet som ämnar att lösa det problemet.

Läs artikeln

Inredarna Lisa Milberg och Leo Forssell driver bland annat Auktionstipset. Här ger de idéer på hur du kan inreda för att få mer familjeumgänge och återhämtning.

Läs artikeln

Mobilhyllan, mobilhotellet eller rent av mobildagiset – kär tingest har många namn. Vi väljer att kalla den mobilhylla och visar här hur du bygger din egen som både är stilren och billig.

Läs artikeln

Det är lätt att tro att barn helst vill att livet ska vara en evigt pågående Fortnitebatalj, eller hellre skulle träffa en youtuber än jultomten. Men stämmer det verkligen?

Läs artikeln

Vi har samlat några förslag på enkla ”hemmahacks” och produkter som minimerar skärmanvändandet och maximerar familjehänget.

Läs artikeln